Alle livecams » NL » FAQ » Privé show

 173 Online livecams
Privé show
 Wat is Privé Show?
Dankzij onze Privé Show functie (one2one) heeft u het model helemaal voor uzelf. Zo gauw u een Privé Show sessie start, kan niemand anders met haar chatten. Ze hebben alleen nog beeld, en u bent de enige die met haar kan praten. In plaats van te chatten hebt u ook de mogelijkhed gewoon met hem/haar te praten.

Wat u moet weten:
Het model besluit zelf deze dienst wel of niet gratis te verlenen, en tegen welk tarief. Het tarief staat altijd vermeld op de privé show pagina van het chatvenster. Voor een privé show sessie moet u verplicht een account hebben. Mensen die per telefoon betalen kunnen deze functie niet gebruiken. Voordat u een privé show begint moet het model eerst geaccepteerd hebben. U kunt haar dus beter eerst vragen of ze deze speciale dienst wil verlenen.
 Ik kan niet chatten met dit model. Waarom?
Wanneer een van onze modellen in een privé sessie zit, kunt u tijdelijk niet met haar chatten. Maar u kunt natuurlijk wel haar show blijven bekijken.
 Ik zie de knop Private Show niet. Waarom?
Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:
Dit model biedt deze dienst niet. Elk model is vrij om te beslissen of ze deze dienst wel of niet wil bieden. Vraag haar deze te activeren om van een privé show te kunnen genieten. U heeft telefonisch betaald. De Private Show optie is alleen beschikbaar als u een account heeft. U kunt er eentje aanmaken; binnen enkele seconden heeft u dan toegang tot al onze functies. Het model heeft al een Privé Show sessie met iemand anders. U kunt naar haar blijven kijken, maar moet wachten tot de lopende Privé Show sessie afgelopen is om er zelf eentje te beginnen.
Mijn 5 laatste opgeslagen favorieten
Nog niemand in favorietenlijst ingevoegd. Klik op Favorieten of save icoontje om iemand toe te voegen!
Favorietenmap weergeven (0/200) >>

Profiel in de kijker!
Manontess: device bondage, homemovie, bondaged Manontess (25)
Ik hou niet van: heb een hekel aan extreme dingen doe niet aan poep en plas sm of bdsm daarvoor ben je bij mij aan het verkeerde adres en als je vraagt om te gaan kleineren kijk dan alsjeblieft verder want dat doe ik ook niet hou namelijk van gewone normale chats Bezoek mijn profiel...

Mijn tags: bondaged, device bondage, homemovie